''Kans bestaat dat Senesi komende zomer wordt verkocht''

zondag 9 februari 2020 11:25 177.825 keer bekeken 1.032 reacties Pro Shots

Marcos Senesi vertrekt komende zomer mogelijk al bij Feyenoord. De Argentijn werd afgelopen zomer voor zeven miljoen euro aangetrokken door de Rotterdamse club. Na een moeizame start is Senesi momenteel een van de sterkhouders binnen het team van Dick Advocaat.

"Marcos is een speler, dat hebben we ook met Feyenoord afgesproken, die kan je een keer voor veel geld verkopen", zegt Senesi's zaakwaarnemer Henk Timmer in Goedemorgen Eredivisie. "In de winterstop kon hij al weg, er was interesse uit Spanje en Italië. Komende zomer kunnen ze misschien wel vijftien tot twintig miljoen euro voor hem krijgen."

"De kans bestaat dat hij komende zomer alweer vertrekt, dat ligt aan Feyenoord. Ik weet dat Advocaat echt gek van hem is. Ze willen hem best graag houden, maar voor Feyenoord is het ook eens mooi om zo'n risico te nemen en dan eens echt te cashen voor een speler. Dat hoort ook bij zo'n mooie club." 

Gerelateerd nieuws
1032 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 328 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72588 leden - Op dit moment zijn 678 mensen actief, waarvan 202 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved