''Kans bestaat dat Senesi komende zomer wordt verkocht''

''Kans bestaat dat Senesi komende zomer wordt verkocht''

Marcos Senesi vertrekt komende zomer mogelijk al bij Feyenoord. De Argentijn werd afgelopen zomer voor zeven miljoen euro aangetrokken door de Rotterdamse club. Na een moeizame start is Senesi momenteel een van de sterkhouders binnen het team van Dick Advocaat.

"Marcos is een speler, dat hebben we ook met Feyenoord afgesproken, die kan je een keer voor veel geld verkopen", zegt Senesi's zaakwaarnemer Henk Timmer in Goedemorgen Eredivisie. "In de winterstop kon hij al weg, er was interesse uit Spanje en Italië. Komende zomer kunnen ze misschien wel vijftien tot twintig miljoen euro voor hem krijgen."

"De kans bestaat dat hij komende zomer alweer vertrekt, dat ligt aan Feyenoord. Ik weet dat Advocaat echt gek van hem is. Ze willen hem best graag houden, maar voor Feyenoord is het ook eens mooi om zo'n risico te nemen en dan eens echt te cashen voor een speler. Dat hoort ook bij zo'n mooie club."

Lees meer over
Dick Advocaat Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties