''Hij is tot nu toe nog wat wisselvallig geweest''

''Hij is tot nu toe nog wat wisselvallig geweest''

Dick Advocaat liet afgelopen week weten dat Justin Bijlow in de toekomst een vaste waarde gaat worden in het Nederlands Elftal. Alleen het EK van 2020 komt nog te vroeg voor de talentvolle doelman. Ronald Koeman zit met een probleem nu ook Jasper Cillessen geen vaste basisspeler meer is bij zijn club.

Keeperstrainer Frans Hoek zit het ook zitten in Bijlow, maar is het EK al haalbaar? ''Ik denk dat hij daar op dit moment nog niet klaar voor is. Hij is tot nu toe nog wat wisselvallig geweest. Maar wie weet als hij zo doorgaat als de afgelopen weken en zich de komende maanden verder ontwikkelt... Hij zal over een langere periode indruk moeten maken.''

De voormalig keeperscoach van onder meer FC Barcelona, Bayern München, Manchester United én het Nederlands elftal ziet momenteel geen doelman die er met kop en schouders bovenuit steekt. ''Ik zou de beslissing welke keepers ik meeneem naar het EK zo lang mogelijk uitstellen. Als er niet drie keepers bovenuit steken, zou ik naar de vorm kijken. En dat is een dagkoers.''

Kenneth Vermeer moet ook nog een optie blijven. ''De Major League Soccer is weliswaar geen La Liga of Premier League, maar uit eigen ervaring weet ik dat die competitie niet heel veel onder doet voor de Eredivisie. Daarnaast heeft Kenneth het goed gedaan bij Feyenoord,'' aldus Hoek De Telegraaf.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Justin Bijlow Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties