Driessen: ''Ik denk dat dat een uitstekend transferbeleid is''

zaterdag 25 januari 2020 17:37 132.635 keer bekeken 81 reacties Pro Shots

Feyenoord hoopt zich de komende dagen te versterken met Róbert Boženík. De spits staat op het punt om een contract te tekenen De Kuip. De clubs naderen namelijk een akkoord. Journalist Valentijn Driessen is positief over de Rotterdammers.

Bozenik een versterking? "Ik heb geen goed beeld van hem, maar ik hoorde wel dat het zo goed als rond is en Feyenoord hem binnen gaat halen, hoewel Advocaat vorige week nog wat geagiteerd was over het gedrag van Bozenik omdat die twijfelde en Dick had niks aan twijfelaars. Gelukkig bepaalt niet alleen Advocaat het transferbeleid en het is een jongen met misschien heel veel potentie."

Gaat Feyenoord winnen van Heracles? "Per definitie hebben die topclubs het lastig daar op het kunstgras, klein veld, het publiek zit er bovenop. Ik ben benieuwd hoe Feyenoord het doet,'''vertelt Driessen in gesprek met De Telegraaf. ''Tegen Fortuna Sittard speelde Feyenoord bij vlagen redelijk, maar ook niet echt denderend. Tegen Heerenveen precies hetzelfde verhaal, maar ze vallen elke keer aan de goede kant van het geluk."

Bozenik halen terwijl je Jorgensen juist weer terug hebt? "Je moet maar kijken hoe lang hij weer fit blijft. Iedere keer is er weer wat met hem. Je moet er iemand achter hebben en Jorgensen gaat natuurlijk ook een keer weg. Waarschijnlijk wil Feyenoord dat het liefst aan het eind van het seizoen: dan is er een EK en kan hij zich met Denemarken in de kijker spelen. Dan kun je nog wat miljoenen voor hem krijgen. Dan heb je een volgende spits nodig en die draait nu een half jaar mee. Ik denk dat dat een uitstekend transferbeleid is."

Gerelateerd nieuws
81 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72152 leden - Op dit moment zijn 635 mensen actief, waarvan 255 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved