Nieuwkoop: ''Ik heb helemaal geen spijt van mijn overgang''

Nieuwkoop: ''Ik heb helemaal geen spijt van mijn overgang''

Bart Nieuwkoop verlengde zijn contract bij Feyenoord en werd afgelopen zomer voor één seizoen uitgeleend aan Willem II. De verdediger speelt veel wedstrijden en maakt een goede ontwikkeling door. Nieuwkoop heeft altijd nog als doel om te slagen bij in De Kuip.

Nieuwkoop hoopt volgend seizoen de concurrentie weer te kunnen aangaan. ''Het is mooi dat Tyrell Malacia speelt en dat Lutsharel Geertruida als rechtsback een kans krijgt. Achteraf kun je misschien zeggen dat ik gespeeld had als ik bij Feyenoord was gebleven.''

''Ik speel hier tegenwoordig elke week. Dan ga ik niet kijken van: ‘als, als’. Ik heb helemaal geen spijt van mijn overgang naar Willem II. Bij Feyenoord heb ik een aantal jaartjes op de bank gezeten en was het plezier een tijdje niet optimaal. Het plezier is weer helemaal terug, zeker met de huidige resultaten,'' vertelt Nieuwkoop in gesprek met het Brabants Dagblad.

Willem II draait momenteel mee in de top van de eredivisie. ''Dat zijn hartstikke mooie dingen voor een club en het is heel leuk dat je daar deel van uitmaakt. Het vervult me met een bepaalde trots. Bij Feyenoord zat ik bij de selectie toen er na achttien jaar weer een landstitel gehaald werd. Zo’n gevoel geeft dat.''

Lees meer over
De Kuip Willem II Bart Nieuwkoop Tyrell Malacia Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties