Feyenoord Onder 16 verliest doelpuntrijk duel bij Ajax

Feyenoord Onder 16 heeft de midweekse competitiewedstrijd bij Ajax met 4-3 verloren. Het spel golfde tachtig minuten lang op en neer en vooral in de eerste helft was de thuisploeg veel effectiever. Zo scoorden de Amsterdammers drie keer in een kwartier tijd met snelle aanvallen.

Gio-Renys Felicia deed iets terug door een vrije trap binnen te schieten na een overtreding op de sterk spelende Antoni Milambo. In de blessuretijd deelde Ajax opnieuw een tik uit, maar meteen na de aftrap schoof de keeper de bal in de voeten van Nesto Groen en stond het weer 4-2. Diep in de tweede helft zorgde Milambo voor een spannende slot. Invaller Mike Kleijn schoot op de keeper waarna hij attent reageerde in de rebound.

In de laatste paar minuten verprutste Ajax een grote kans op de 5-3 en in de slotminuut werd het nog bijna gelijk. Een pegel van Omar Mohamedhoesein werd uit de kruising getikt door de doelman.

Ajax Onder 16 – Feyenoord Onder 16 4-3