Young Boys reist gehavend af naar Rotterdam

Young Boys reist gehavend af naar Rotterdam

Feyenoord neemt het donderdag op tegen Young Boys in De Kuip. De Zwitsers verloren afgelopen weekend met 3-0 van Servette FC Genève en zagen ook weer een speler uitvallen met een blessure. De ploeg van Gerardo Seoane reist dan ook gehavend af naar Rotterdam.

Oud-voetballer René van Eck volgt Young Boys op de voet en bekeek ook de wedstrijd van afgelopen weekend. "Ik zag dat er weer een aantal spelers geblesseerd van het veld gingen en ze hadden al een aantal geblesseerden, zoals Sulejmani en Hoarau. Ik denk dat dit wel een tikkie is. Gaudino, die het de laatste tijd goed doet op het middenveld, ging geblesseerd het veld af en ik zag dat ze op de bank ook nog niet de jongens terug hadden, die een langdurige blessure hebben.''

Van Eck was in het verleden trainer in Zwitserland bij FC Luzern en heeft nog contact met Seoane. De huidige trainer van Young Boys belde hem direct na het aanstellen van Dick Advocaat. "Dat was het eerste waar hij me voor opbelde. Hij denkt dat er qua stijl anders gevoetbald zal worden. Daar moet ik hem wel gelijk in geven. Hij kent Advocaat van de clubs waar hij actief was en ook vaak succesvol was. Hij heeft daar respect voor," vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond.

[poll=391]

Lees meer over
De Kuip Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties