''Ook Stam was teleurgesteld over de inbreng van zijn assistenten''

''Ook Stam was teleurgesteld over de inbreng van zijn assistenten''

Het vertrek van Jean-Paul van Gastel, Roy Makaay en Danny Landzaat kwam voor de buitenwereld onverwachts, maar intern was men al langer ontevreden over de inbreng van de assistent-trainers. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam weet dat Jaap Stam ontevreden was over de samenstelling van zijn staf.

"Dat het nu gebeurt, dat duidt er natuurlijk op dat het onder Stam ook was gebeurd. In de winterstop of zo. Geen enkele twijfel. Ik denk dat ze vinden dat hun invloed gewoon onvoldoende was. Als je bijvoorbeeld bij Ajax op de bank kijkt zie je Ten Hag altijd met die assistent bezig. Dat had je bij Feyenoord veel minder," vertelt Krabbendam in gesprek met FOX Sports.

"Ik weet ook dat Stam redelijk teleurgesteld was over de inbreng van zijn assistenten.'' Van Gastel was in het verleden nog kandidaat om hoofdtrainer te worden van Feyenoord. ''Iedereen dacht: hij gaat het worden, maar toen werd Giovanni van Bronckhorst het omdat die tijdens het gesprek een iets betere indruk maakte."

Said Bakkati staat nog altijd onder contract. "Daar zijn ze bij Feyenoord wél enthousiast over, ook de spelers. De procedure bij Feyenoord is: je mag één assistent meenemen en de club bepaalt de andere twee. John de Wolf is niet via Dick gegaan en dat betekent ook dat het al langer in de pijplijn zat."

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties