''Goed resultaat halen om week compleet te maken''

zondag 6 oktober 2019 14:16 25.815 keer bekeken 55 reacties Pro Shots

Feyenoord sluit zondag het tweede competitieblok af in Limburg. De ploeg van trainer Jaap Stam neemt het op tegen Fortuna Sittard. Afgelopen donderdag won Feyenoord spectaculair met 2-0 van FC Porto. Stam is benieuwd hoe zijn ploeg zondag in Sittard voor de dag komt.

"Het is moeilijk om aan te geven wat het gevaar van vandaag is", aldus Stam bij FOX Sports. "Als je de week compleet wil maken, moet je een goed resultaat halen. Het zou helemaal fantastisch zijn voor jezelf en dat de jongens dan met een goed gevoel de interlandperiode ingaan. Dan kijk je plezierig richting de volgende wedstrijd."

"Het is hier niet altijd even makkelijk voetballen. Zij moeten iets gaan doen door de situatie waarin ze zitten om tegen ons een resultaat te behalen. Dat geeft hen een extra boost. Wij komen dichterbij waar we naartoe willen, qua fitheid van spelers en de samenstelling waarin we willen spelen."

Rick Karsdorp en Leroy Fer starten tegen Fortuna Sittard in de basiself. "Ik hoop dat ze de hele wedstrijd kunnen spelen. We hebben jongens op de bank die hun rol ook kunnen invullen al er iets gebeurt. Dat is mooi meegenomen, maar je kijkt ook naar de samenstelling. Gedurende de wedstrijd gaan we kijken of het nodig is om een wissel door te voeren."

Gerelateerd nieuws
55 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 31 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75484 leden - Op dit moment zijn 4292 mensen actief, waarvan 761 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved