''Goed resultaat halen om week compleet te maken''

''Goed resultaat halen om week compleet te maken''

Feyenoord sluit zondag het tweede competitieblok af in Limburg. De ploeg van trainer Jaap Stam neemt het op tegen Fortuna Sittard. Afgelopen donderdag won Feyenoord spectaculair met 2-0 van FC Porto. Stam is benieuwd hoe zijn ploeg zondag in Sittard voor de dag komt.

"Het is moeilijk om aan te geven wat het gevaar van vandaag is", aldus Stam bij FOX Sports. "Als je de week compleet wil maken, moet je een goed resultaat halen. Het zou helemaal fantastisch zijn voor jezelf en dat de jongens dan met een goed gevoel de interlandperiode ingaan. Dan kijk je plezierig richting de volgende wedstrijd."

"Het is hier niet altijd even makkelijk voetballen. Zij moeten iets gaan doen door de situatie waarin ze zitten om tegen ons een resultaat te behalen. Dat geeft hen een extra boost. Wij komen dichterbij waar we naartoe willen, qua fitheid van spelers en de samenstelling waarin we willen spelen."

Rick Karsdorp en Leroy Fer starten tegen Fortuna Sittard in de basiself. "Ik hoop dat ze de hele wedstrijd kunnen spelen. We hebben jongens op de bank die hun rol ook kunnen invullen al er iets gebeurt. Dat is mooi meegenomen, maar je kijkt ook naar de samenstelling. Gedurende de wedstrijd gaan we kijken of het nodig is om een wissel door te voeren."

Lees meer over
Fortuna Sittard Rick Karsdorp Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties