Stam: ''Het gaat hartstikke goed met hem''

Stam: ''Het gaat hartstikke goed met hem''

Feyenoord maakt zich na een vrij weekend op voor een 'heel belangrijke week'. Jaap Stam blikt vooruit op het duel in de play-offs van de Europa League met Hapoel Beer Sheva en de uitwedstrijd tegen Willem II. "We beseffen dat dit een heel belangrijke week is."

Stam verwacht donderdag een wedstrijd waarin Hapoel Beer Sheva hoog druk zal gaan zetten in de hoop op een snel doelpunt. De 'andere' hitte in Israel zou geen reden voor een teleurstellend resultaat tegen Beer Sheva moeten zijn. "Je moet je wel heel anders voorbereiden op deze wedstrijd. Veel drinken, vloeistoffen binnenkrijgen zodat je spieren goed gevoed zijn. Het is 's avonds wel gemakkelijker omdat er geen zon is zoals overdag in de hitte."

De blessure van Steven Berghuis viel volgens de trainer ook wel mee. Lachend: "Die kreeg een tikkie. Als je tussen Tapia en Fer terechtkomt is dat niet altijd even gemakkelijk te handelen, maar Steven heeft zich goed geweerd. Het was op dat moment even pijnlijk, maar het gaat hartstikke goed met hem." Edgar Ié verliet de training voortijdig. "Ook dat was uit voorzorg. Je krijgt na een bloktackle weleens een reactietje en uiteindelijk nemen we daar geen risico mee."

Lees meer over
Willem II Steven Berghuis Renato Tapia Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties