Kritiek op Larsson: ''Hoe hij zich manifesteert kan echt niet''

Kritiek op Larsson: ''Hoe hij zich manifesteert kan echt niet''

Iwan van Duren is niet te spreken over Sam Larsson. De aanvaller van Feyenoord leidde vroeg in de wedstrijd tegen FC Utrecht (1-1) een tegendoelpunt in. Na knullig balverlies zetten de bezoekers een counter op waaruit het scoorde.

"Als Larsson die bal verliest en je ziet hem als een oud juffertje achter de bal aan lopen, een soort alibi-loopje... Ik denk dat Jaap Stam daar echt van ontploft. Hij zoekt naar een team dat je na de rust zag met een paar invallers, een team dat er echt voor wil strijden. Als er dan een paar rondlopen die niet bij de les zijn of tekort komen, dan wordt het lastig."

"In het kampioensjaar, toen iedereen voor elke meter knokte, stonden Eric Botteghin en Jan Arie van der Heijden er ook. Toen werden ze geroemd. Je kan een paar spelers uitlichten. Hoe Larsson zich manifesteert kan echt niet. Daar is het Legioen ook klaar mee", aldus Van Duren, journalist van Voetbal International, op de website van zijn werkgever.

"Van der Heijden is een apart verhaal", vervolgt hij. "Eerst kreeg hij te horen dat hij weg moest, daarna toch niet. Dat heeft allemaal te maken met de onrust binnen de club. Er zijn geen heldere en duidelijke lijnen (...) Een boel spelers en ook Botteghin zie je dingen doen waarvan je denkt: waar ben je mee bezig? Dan zit je niet lekker in je vel."

Lees meer over
Eric Botteghin FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties