''Dat zou ik als ik Feyenoord was wel voor hem betalen''

''Dat zou ik als ik Feyenoord was wel voor hem betalen''

Gyrano Kerk draait momenteel goed bij FC Utrecht en Feyenoord is op zoek naar een scorende spits die er direct staat. Arno Vermeulen laat in de NOS-voetbalpodcast weten dat de huidige spits van FC Utrecht een aanwinst zou zijn voor de Rotterdammers. "Vijf of zes miljoen voor Kerk? Dat zou ik als ik Feyenoord was wel voor hem betalen. Zeker."

Arman Avsaroglu ziet het minder in hem zitten. ''Kerk blijft in mijn ogen een wisselvallige speler, hij moet het eerst maar eens vijf of zes weken op rij laten zien,'' vertelt de NOS-commentator. "Ik heb nu zoiets van: hij kan twee keer heel goed gespeeld hebben, daarna is het weer niks. Als topclub zou ik niet zomaar vijf, zes miljoen euro in Kerk investeren."

De 19-jarige aanvaller Halil Dervisoglu werd afgelopen week verkocht door Sparta. Volgens Sinclair Bischop had Feyenoord hem moeten halen. ''Hij hielp Sparta met zijn doelpunt over een dood punt. Hij gaat in januari naar Brentford en ik sta er wel van te kijken dat de complete top-3 in Nederland zijn talent niet ziet. Zeker Feyenoord.''

''En misschien wel in een eerder stadium. Die gok hadden ze makkelijk kunnen nemen,'' vervolgt de Feyenoord-watcher in FC Rijnmond. ''Hij speelde vorig jaar niet alles, maar Feyenoord had het tóch moeten zien. Halil gaat het echt wel redden. Je moet dat talent zien. Feyenoord ziet het nu bijvoorbeeld toch ook in die Johnston van Liverpool?!''

[dumpitem=18388]

Lees meer over
FC Utrecht George Johnston
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties