Feyenoord wil contract Azarkan verlengen

donderdag 8 augustus 2019 15:03 71.305 keer bekeken 186 reacties Pro Shots

Marouan Azarkan blijft voorlopig bij Feyenoord. De zeventienjarige aanvaller heeft van Jaap Stam te horen gekregen dat hij niet verhuurd mag worden en beschikbaar moet blijven voor het eerste elftal.

Azarkan heeft een goede voorbereiding gedraaid bij Feyenoord en zichzelf laten zien met enkele fraaie acties en drie doelpunten. De interesse om de snelle buitenspeler tijdelijk over te nemen van de stadionclub is dan ook groot.

TSG 1899 Hoffenheim heeft zelfs een poging gewaagd bij Feyenoord om Azarkan definitief over te nemen. Dit weet FR12.nl. De Rotterdammers zien echter veel toekomst in de talentvolle voetballer en willen zijn contract, dat nu loopt tot 2021, openbreken en verlengen.

Feyenoord heeft het plan om Azarkan het komende jaar met het eerste te laten meetrainen en zijn wedstrijden voornamelijk te laten spelen bij Feyenoord 2 en Feyenoord Onder 19. Azarkan zal worden opgenomen in de wedstrijdselectie van het eerste wanneer Stam dat nodig acht.

Gerelateerd nieuws
186 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 80 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72544 leden - Op dit moment zijn 298 mensen actief, waarvan 119 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved