Feyenoord wil contract Azarkan verlengen

Feyenoord wil contract Azarkan verlengen

Marouan Azarkan blijft voorlopig bij Feyenoord. De zeventienjarige aanvaller heeft van Jaap Stam te horen gekregen dat hij niet verhuurd mag worden en beschikbaar moet blijven voor het eerste elftal.

Azarkan heeft een goede voorbereiding gedraaid bij Feyenoord en zichzelf laten zien met enkele fraaie acties en drie doelpunten. De interesse om de snelle buitenspeler tijdelijk over te nemen van de stadionclub is dan ook groot.

TSG 1899 Hoffenheim heeft zelfs een poging gewaagd bij Feyenoord om Azarkan definitief over te nemen. Dit weet FR12.nl. De Rotterdammers zien echter veel toekomst in de talentvolle voetballer en willen zijn contract, dat nu loopt tot 2021, openbreken en verlengen.

Feyenoord heeft het plan om Azarkan het komende jaar met het eerste te laten meetrainen en zijn wedstrijden voornamelijk te laten spelen bij Feyenoord 2 en Feyenoord Onder 19. Azarkan zal worden opgenomen in de wedstrijdselectie van het eerste wanneer Stam dat nodig acht.

Lees meer over
Marouan Azarkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties