''Bijlow weer op de bank? Dat is kapitaalverlies!''

''Bijlow weer op de bank? Dat is kapitaalverlies!''

Jaap Stam volgt Giovanni van Bronckhorst deze zomer op als trainer van Feyenoord. De komst van Stam zal ongetwijfeld voor enkele veranderingen binnen de selectie van Feyenoord zorgen. Het is onder andere de vraag wie Stam kiest als eerste doelman.

"Daar gaat Stam zich met de keeperstrainer over buigen", zegt Dennis van Eersel in FC Rijnmond. "Door Van Bronckhorst is er vorig jaar ingezet dat Bijlow de nieuwe eerste doelman is. Hij is geblesseerd geraakt maar is nu weer fit. Het lijkt logisch dat hij eerste doelman blijft, maar wat gebeurt er dan met Kenneth Vermeer? Heeft hij zin in weer een rol op het tweede plan?"

"Het zou raar zijn als Stam besluit om niet met Bijlow te gaan spelen", voegt Geert Den Ouden toe. "Feyenoord heeft een goede jeugdkeeper die ze de kans hebben gegeven. Hij heeft in mijn ogen absoluut niet gefaald. Wel een paar foutjes maar dat mag als keeper. En dan zou je hem weer op de bank zetten? Dat is nou kapitaalverlies."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Giovanni van Bronckhorst Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties