Gesigneerde en ingelijste RVP-shirts verkrijgbaar

dinsdag 14 mei 2019 13:31 38.615 keer bekeken 89 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Robin van Persie zette zondag na zijn laatste officiële wedstrijd als Feyenoorder een punt achter zijn loopbaan als profvoetballer. Als dank voor bewezen diensten ontving hij namens Feyenoord een uniek ingelijst shirt uit een zeer exclusieve serie. Van Persie heeft het mede mogelijk gemaakt dat ook supporters een gesigneerd en ingelijst exemplaar bemachtigen, waarbij zij direct drie goede doelen kunnen steunen.

Wedstrijdshirt met RVP-badge
Als verwijzing naar het rugnummer waar Van Persie bij Feyenoord het publiek regelmatig op de banken kreeg, zijn er 32 officiële wedstrijdshirts van Van Persie, door de aanvoerder voorzien van handtekening, ingelijst. De RVP-badge onder het rugnummer completeert het wedstrijdshirt.

32 lijsten
Alle 32 lijsten zijn genummerd en dus voorzien van een uniek kenmerk. De lijsten worden daarnaast geleverd met officieel echtheidscertificaat, ondertekend door de directie van de club. Nummer 32 van de serie nam Van Persie dinsdag zelf in ontvangst.

Goede doelen
De opbrengst van de ingelijste shirts gaat na aftrek van de kosten volledig naar goede doelen. Van de opbrengst gaat 50% naar de Feyenoord Foundation. Het overige deel van de opbrengst wordt verdeeld over het ‘RVP Tournament’ en de ‘Sunday Foundation’ van Sander de Kramer.

Online verkrijgbaar
De kosten voor een ingelijst shirt, inclusief echtheidscertificaat, bedragen € 3.200,-. Geïnteresseerd in een limited edition ‘RVP Exclusive Shirt’? Ga dan vanaf dinsdag (vandaag) 17:00 uur naar FeyenoordFanshop.nl om een van deze unieke lijsten te bemachtigen en drie goede doelen te steunen!

Gerelateerd nieuws
89 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 52 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72592 leden - Op dit moment zijn 712 mensen actief, waarvan 203 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved