'Gio': ''Het minste van trainer zijn is spelers teleurstellen''

'Gio': ''Het minste van trainer zijn is spelers teleurstellen''

Giovanni van Bronckhorst heeft voor de wedstrijd tegen FC Utrecht voor een verrasende opstelling gekozen. Jorgensen, Van Persie en Toornstra starten alle drie, wat betekent dat Steven Berghuis op de bank begint.

"Het minste van trainer zijn is spelers teleurstellen", begint Van Bronckhorst voor de camera van FOX Sports. "Soms vallen keuzes op andere spelers. Je kijkt naar het geheel. Jens is belangrijk met de meters die hij maakt, de balans die hij brengt waardoor hij het elftal beter laat staan. Met Nico en Robin centraal is het het beste om met Jens op rechts te spelen."

"We hebben Utrecht de laatste weken goed bekeken. Ze kunnen schakelen in systemen en hebben twee snelle spitsen. We zullen goed moeten staan en Utrecht zo min mogelijk kansen laten creëren. We moeten goed bij elkaar staan en momenten pakken om in de omschakeling gevaarlijk te worden. En aan de bal heel vast zijn."

Lees meer over
Robin van Persie Giovanni van Bronckhorst Steven Berghuis Jens Toornstra FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties