''Ik word een beetje moe van die Van Persie-hype''

''Ik word een beetje moe van die Van Persie-hype''

Robin van Persie was zondag de grote man aan de kant van Feyenoord. De routinier scoorde drie keer in de competitiewedstrijd tegen FC Emmen, die met 4-0 werd gewonnen. Voor de aanvoerder van de Rotterdamse club was het zijn eerste hattrick in de Eredivisie.

Johan Derksen is niet onder de indruk van Van Persie. "Ik word een beetje moe van die Van Persie-hype", zegt hij. "Hij schiet er drie in tegen FC Emmen. Als Willem van Hanegem daar had gestaan, had hij ze er nu ook ingeschoten. Van Persie is een goede voetballer die op zijn laatste benen loopt, maar het zijn vrij eenvoudige goals."

"Ja, het is een uitstekende voetballer, maar tegen Ajax vorige week hebben we hem niet gezien", vervolgt Derksen in Veronica Inside. "Tegen FC Emmen wel. Alle respect voor hem, hij doet het hartstikke goed maar we moeten ook niet doen alsof hij een wereldprestatie heeft geleverd. Het is wel FC Emmen he?"

Valentijn Driessen vult aan: "Van Persie en Nicolai Jørgensen kunnen niet samenspelen. Ze lopen elkaar telkens in de weg. Dat werkt gewoon niet met die twee. Van Persie en Steven Berghuis werkt goed, maar die Jørgensen..."

Lees meer over
Johan Derksen Robin van Persie Steven Berghuis ajax Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties