Lof voor Bijlow: ''Ga er maar aanstaan als jonge jongen''

Lof voor Bijlow: ''Ga er maar aanstaan als jonge jongen''

Justin Bijlow was zaterdag een van de betere Feyenoorders op het veld van de Kuip. De jonge doelman van de Rotterdamse club was belangrijk voor zijn team met een aantal goede reddingen in de moeizame overwinning op FC Groningen (1-0). Ook de bezoekers van FR12.nl beoordeelden hem als Man of the Match.

"Het zegt genoeg dat hij voor de meeste mensen de Man of the Match was", zegt John de Wolf in Feyenoord TV. "Als je tegen FC Groningen speelt en je doelman is de beste speler... Dat is voor hem prima, dat betekent dat hij goed heeft gespeeld, maar normaal gesproken mag dat niet voorkomen. Dan moet dat een veldspeler zijn. Bijlow heeft toch wel laten zien dat hij talent heeft."

Ook over de volwassenheid van Bijlow is de oud-Feyenoorder positief. "Dat moet ook wel, anders houd je geen stand als keeper van Feyenoord. Elke wedstrijd zit er 45.000 man op de tribune. Daar zit een bepaalde druk en je weet dat je geen fouten mag en kan maken. Ga er maar aanstaan als jonge jongen."

"Dan moet je wel heel veel talent hebben, maar ook beschikken over een goede mentaliteit en mentale kracht. Zoals hij bij mij overkomt is het een no nonsense-jongen, die duidelijk is, goed de dingen kan verwoorden, maar het allerbelangrijkste is dat hij op het veld weet waar hij mee bezig is. Dat is prettig."

Lees meer over
De Kuip Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties