'AS Roma niet blij met Karsdorp en overweegt een transfer'

'AS Roma niet blij met Karsdorp en overweegt een transfer'

Rick Karsdorp staat mogelijk voor een vertrek bij AS Roma. De verdediger heeft ruzie met trainer Eusebio Di Francesco en zit zelfs niet meer bij de wedstrijdselectie. De Italiaanse topclub overweegt nu zelfs om hem in januari te verkopen.

Dit meldt La Gazzetta dello Sport. Voor aanvang van de midweekse Champions League-ontmoeting met Real Madrid zou er een woordenwisseling zijn ontstaan tussen Karsdorp en Di Francesco. De trainer is absoluut niet tevreden over de inzet tijdens de training en sprak hem daarop aan.

Naast de wedstrijd van afgelopen week tegen Real Madrid zit Karsdorp ook niet bij de wedstrijdselectie voor het duel tegen Bologna van vandaag. De trainer is volgens La Gazzetta zo teleurgesteld in de oud-Feyenoorder dat een vertrek in januari een logische optie is. Vanwege een blessure speelde de verdediger slechts 180 minuten in het shirt van AS Roma.

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties