Larsson: ''Ik ben me bewust dat ik meer kan''

Larsson: ''Ik ben me bewust dat ik meer kan''

Sam Larsson neemt het zondag met Feyenoord op tegen zijn oude club sc Heerenveen. De aanvaller kijkt uit om weer een wedstrijd te spelen in het Abe Lenstra Stadion. "Ik ga natuurlijk veel bekende gezichten zien. Het is een mooie plek om weer mooie dingen te gaan laten zien"

"We zetten veel druk op onszelf, één overwinning in twee wedstrijden is niet genoeg voor Feyenoord,'' vertelt Larsson in gesprek met RTV Rijnmond. De aanvaller hoopt snel stappen te maken en meer rendement uit zijn spel te halen. ''Ik ben me bewust dat ik meer kan scoren en assists kan geven."

Een verklaring waarom het nu nog moeizaam loopt bij Feyenoord heeft Larsson niet. "Elk team speelt anders tegen Feyenoord dan tegen Heerenveen, want we spelen nu vaak tegen teams die ver terug zakken. Tot nu toe sta ik op één assist in één wedstrijd, dus ik ga graag op die trend verder.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties