Jacobs: ''Bij Feyenoord zie ik helemaal niks''

Jacobs: ''Bij Feyenoord zie ik helemaal niks''

Feyenoord is de laatste twee wedstrijden diep door de ondergrens gezakt. Oud-trainer Rob Jacobs begrijpt daar helemaal niks van. De Rotterdammers wonnen eerder nog de Johan Cruijff Schaal van PSV, maar hebben daar geen goed vervolg aan kunnen geven in Europa en de competitie.

''Je denkt van alles natuurlijk. Als je een schaal wint waar je veel vertrouwen door moet krijgen en mee moet nemen naar Trencin en De Graafschap en dan zak je door de ondergrens. Als het dan een of twee spelers zijn, oke, maar het is een heel team. Er zit geen bezieling in, geen beleving, geen stootkracht. Uit de tweede lijn wordt niet geschoten. Ik zie Vitesse goed spelen en zelfs FC Emmen uit een organisatie spelen. Bij Feyenoord zie ik helemaal niks.''

''Dit is onverklaarbaar en dan kan iedereen wel wijzen naar de trainer, dat zal allemaal wel. De spelers zijn verantwoordelijk voor de uitvoering op het veld,'' oordeelt Jacobs in gesprek met Voetbal Inside. ''Er worden geen gekke dingen gevraagd van ze. Van Persie, de aanvoerder zegt, ja de jongens doen verschrikkelijk hun best. Dat is niet goed, je moet altijd je best doen!'' Bekijk het volledige interview met Jacobs hieronder in de videoplayer.

Lees meer over
PSV Robin van Persie Vitesse
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties