Toornstra: ''Het zegt niet alles, maar niemand wil verliezen''

woensdag 11 juli 2018 22:25 39.625 keer bekeken 21 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft de eerste wedstrijd in de Uhrencup met 3-0 verloren. Young Boys was in de eerste wedstrijd op het trainingskamp in Zwitserland te sterk voor de Rotterdammers. Jens Toornstra baalt van de nederlaag, zo laat hij weten in gesprek met Voetbal Inside.

"Het zegt niet alles, maar niemand wil verliezen. Iedereen wil winnen. We hadden niet veel te zeggen vandaag", aldus Toornstra, die nog niet wil concluderen dat de selectie tekort komt. "Het ging vorig jaar niet goed, maar dat betekent niet dat dat ons plafond is. Ik denk dat we beter kunnen. Dat hebben we wel laten zien, maar veel te weinig. Aan ons om dat nu vaker te laten zien. Of er iemand bij komt is niet aan ons."

De middenvelder is blij weer terug te zijn van vakantie. "Na een paar weken begint het weer te kriebelen om op het veld te staan. Het was leuk om elkaar weer te zien. Nu moeten we stappen gaan maken. Ik heb voor mezelf geen specifieke doelen; ik wil gewoon een zo groot mogelijk aandeel hebben in het eventuele succes dat we gaan behalen."

Gerelateerd nieuws
21 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 10 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66855 leden - Op dit moment zijn 49 mensen actief, waarvan 46 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved