''Ik ga Van Persie geen duwtje in de goede richting geven''

''Ik ga Van Persie geen duwtje in de goede richting geven''

Giovanni van Bronckhorst kondigde in aanloop naar de wedstrijd tegen Sparta aan in de laatste twee wedstrijden te willen rouleren. Tegen Sparta leidde dit onder andere tot een basisplaats voor de twintigjarige doelman Justin Bijlow. Ook tegen sc Heerenveen wil de trainer weer een aantal veranderingen doorvoeren.

"Er zal weer een ander team staan dan zondag. Ik weet nog niet hoeveel wisselingen, maar er gaat iets veranderen", zegt Van Bronckhorst op de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond.

Over Bijlow, die tegen Sparta de kans kreeg, is de trainer tevreden. "Het is een keeper met toekomst. Het is een fantastische jongen, echt een prof, en een groot talent onder de lat. We moeten goed kijken naar zijn ontwikkeling. Ik zie zijn toekomst positief in."

De kans bestaat dat Bijlow de concurrentiestrijd aan moet gaan met Kenneth Vermeer. Gisteren meldde Het Nieuwsblad dat Club Brugge de doelman niet wil overnemen, maar zijn zaakwaarnemer ontkende dit. "Het is nog niet duidelijk wat er met hem gaat gebeuren", aldus Van Bronckhorst. "Ik heb hem wel gesproken, maar hij is nu herstellende van een blessure."

Tot slot wordt er ingegaan op de toekomst van Van Persie. "Ik ga hem geen duwtje in de goede richting geven. Hij moet zijn gevoel volgen, dat is het advies wat ik aan hem geef."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties