''Ik zie ook nog wel vijf of zes belangrijke spelers vertrekken''

maandag 16 april 2018 15:46 138.660 keer bekeken 449 reacties Pro Shots

Rob Geus is naast presentator ook groot Feyenoordfan. En net als vele supporters is hij niet erg blij met de huidige resultaten van de club. "Het huidige Feyenoord stelt me enorm teleur. Vorig seizoen presteerde het elftal boven hun kunnen, dat blijkt maar weer als je het verval dit seizoen ziet."

In gesprek met RTV Rijnmond heeft Geus veel kritiek op de gang van zaken bij Feyenoord. Zo geeft hij aan dat Amrabat te vaak op de verkeerde positie is neergezet en dat het onbegrijpelijk is dat Jones de voorkeur boven Vermeer heeft gekregen. 

Over die kritiek praat Geus wel eens met Martin van Geel. "We hebben wel eens een discussie gehad over Bilal. Ik begreep niet waarom Van Bronckhorst hem zo lang laat staan, terwijl hij echt geen pepernoot raakt. Neem zo'n jongen dan in bescherming. Er wordt dan lichtelijk geïrriteerd gereageerd, maar uiteindelijk geeft hij me dan ook wel weer gelijk. Dat is ook wel weer mooi van Van Geel."

Met name over komende zomer maakt Geus zich grote zorgen. "Misschien hebben we volgende week een prijs, maar als supporter ben je absoluut niet vermaakt dit seizoen. Ik zie ook nog wel vijf, zes belangrijke spelers vertrekken. Jongens als Jorgensen, Vilhena, El Ahmadi, Diks, Berghuis. De jeugd die er nu staat is er nog niet klaar voor, dus je moet enorm gaan investeren in nieuwe spelers. Dat wordt een hele grote puzzel."

Gerelateerd nieuws
449 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 179 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73916 leden - Op dit moment zijn 824 mensen actief, waarvan 218 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved