Ayoub over applaus: ''Doet echt wel iets met je als mens''

Ayoub over applaus: ''Doet echt wel iets met je als mens''

Voor Yassin Ayoub was Feyenoord - FC Utrecht een bijzondere wedstrijd. De middenvelder van FC Utrecht stond tegenover de de club waar hij vanaf komende zomer onder contract staat. Ondanks dat hij tegen zijn toekomstige teamgenoten stond, zette Ayoub zich niet minder in.

Tijdens de wedstrijd had hij het zo nu en dan aan de stok met Jens Toornstra. "Ik denk dat dat de mentaliteit is die in me zit", zegt Ayoub tegen RTV Rijnmond. "Ik wil gewoon graag winnen, het maakt niet uit wie de tegenstander is. Ook als ik tegen mijn volgende werkgever speel. Je bent prof en je moet spelen voor de punten."

"Ik ben nu een speler van FC Utrecht en daar doe ik alles voor. Dan kan je wel eens ruzie maken met iemand. Jens ken ik goed genoeg om dat bij hem te kunnen flikken. Dat deed hij ook bij mij, het is dus niet erg."

De middenvelder werd gewisseld, waarna hij een groot applaus van het Feyenoord-publiek kreeg. "Ik mag niet liegen, maar mijn lach verraadt alles denk ik. Het was een prachtig moment voor mij als speler. Ik heb nog geen wedstrijd voor deze grote club gespeeld, maar word nu al zo ontvangen. Eerlijk is eerlijk, ik had liever drie punten gehad, maar dit doet wel echt iets met je als mens."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties