''Feyenoord, die club is op zijn lijf geschreven''

''Feyenoord, die club is op zijn lijf geschreven''

Volgens Henk de Jong speelt Sander van de Streek over een paar jaar bij een Nederlandse topclub. De 24-jarige middenvelder van FC Utrecht maakt dit seizoen een sterke ontwikkeling door. Hij maakte al zeven goals en gaf zes assists.

De Jong werkte samen met Van de Streek bij SC Cambuur. ''Zo'n bescheiden en fijne knul als Sander buiten de lijnen is, zo'n harde werker is hij erbinnen. Het verbaast mij daarom niet dat hij zich bij FC Utrecht in korte tijd zo snel heeft ontpopt tot een belangrijke speler. Hij is een jongen die gemakkelijk ergens aanpikt, ook als het niveau aanvankelijk wat hoger ligt.''

Van de Streek wordt vergeleken met Feyenoorder Jens Toornstra. "Iemand die stapje voor stapje vooruitgaat. En reken maar dat Sander nog wat stapjes gaat maken. Over twee jaar kan hij mee in de top van Nederland. En dan is er één plek waar hij het best zou passen: Feyenoord. Die club is op zijn lijf geschreven," vertelt de oud-trainer in gesprek met Voetbal International.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties