Vermeer: ''Ik heb geen eerlijke kans gehad bij Feyenoord''

vrijdag 9 maart 2018 12:17 87.200 keer bekeken 483 reacties Pro Shots

Kenneth Vermeer heeft het gevoel nooit een eerlijke kans te hebben gehad bij Feyenoord. Giovanni van Bronckhorst heeft in de winter besloten Brad Jones te behouden als eerste doelman. Vermeer koos ervoor om te vertrekken en speelt nu op huurbasis bij Club Brugge.

''Op het trainingskamp in Spanje heb ik een gesprekje gehad met Van Bronckhorst,'' zegt Vermeer in gesprek met Voetbal Inside. ''Dat duurde niet zo lang. Ik kreeg de mededeling dat er niet gewisseld zou worden. Je hoopt natuurlijk op een kans, maar als je die dan niet krijgt, dan ben je natuurlijk erg teleurgesteld. Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik geen serieuze kans heb gekregen.''

''Ik zit goed in mijn vel, heb het naar mijn zin." Vermeer maakte in zijn eerste wedstrijd nog een fout, maar heeft zijn draai gevonden. "Maar ik raak niet zo snel in paniek. Als jullie er wat van willen vinden, dan mag dat. Ik evalueer mijn dingen met de trainers. Wat de buitenwereld denkt, maakt me niet uit. Ik ben niet iemand die onzeker wordt, dat zit niet in mij."

Gerelateerd nieuws
483 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 152 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71788 leden - Op dit moment zijn 317 mensen actief, waarvan 57 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved