''De kans bestaat dat ze dit seizoen overal naast grijpen''

zondag 4 maart 2018 13:19 113.985 keer bekeken 532 reacties Pro Shots

Feyenoord leed zaterdagavond een pijnlijke nederlaag op bezoek bij NAC Breda. De Rotterdammers gingen met 2-1 onderuit. Arno Vermeulen, die als commentator voor de NOS aanwezig was bij de wedstrijd, omschrijft de slechte prestaties als 'een mirakel'.

"En het gaat van kwaad tot erger", stelt hij op de website van zijn werkgever. "Feyenoord begon nog goed aan de competitie met vier zeges op rij. Daarna kwam de nederlaag bij PSV en de zeperd in De Kuip tegen NAC Breda. Sindsdien is het alleen maar bergafwaarts gegaan."

"Er zit geen enkele variatie in het spel", vervolgt Vermeulen. "Er is geen raffinement, geen overlap, alles is volkomen geprogrammeerd en statisch. De kampioenen van vorig jaar zijn niet beter geworden, integendeel: het wordt alleen maar minder. Spelers als Sofyan Amrabat en Renato Tapia lossen hun belofte niet in. En Jean-Paul Boëtius? Daar spelen ze de bal niet eens heen."

"In deze vorm zie ik Feyenoord niet zo snel winnen van AZ. Sterker, als ze niet oppassen missen ze straks nog de play-offs om Europees voetbal. Op dit moment is Feyenoord niet veel sterker dan ADO, Excelsior of Heracles. En ook als ze de play-offs wel halen, dan zie ik ze die nog niet winnen. De kans bestaat dat ze dit seizoen overal naast grijpen."

Gerelateerd nieuws
532 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 185 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 680 mensen actief, waarvan 141 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved