''De kans bestaat dat ze dit seizoen overal naast grijpen''

''De kans bestaat dat ze dit seizoen overal naast grijpen''

Feyenoord leed zaterdagavond een pijnlijke nederlaag op bezoek bij NAC Breda. De Rotterdammers gingen met 2-1 onderuit. Arno Vermeulen, die als commentator voor de NOS aanwezig was bij de wedstrijd, omschrijft de slechte prestaties als 'een mirakel'.

"En het gaat van kwaad tot erger", stelt hij op de website van zijn werkgever. "Feyenoord begon nog goed aan de competitie met vier zeges op rij. Daarna kwam de nederlaag bij PSV en de zeperd in De Kuip tegen NAC Breda. Sindsdien is het alleen maar bergafwaarts gegaan."

"Er zit geen enkele variatie in het spel", vervolgt Vermeulen. "Er is geen raffinement, geen overlap, alles is volkomen geprogrammeerd en statisch. De kampioenen van vorig jaar zijn niet beter geworden, integendeel: het wordt alleen maar minder. Spelers als Sofyan Amrabat en Renato Tapia lossen hun belofte niet in. En Jean-Paul Boëtius? Daar spelen ze de bal niet eens heen."

"In deze vorm zie ik Feyenoord niet zo snel winnen van AZ. Sterker, als ze niet oppassen missen ze straks nog de play-offs om Europees voetbal. Op dit moment is Feyenoord niet veel sterker dan ADO, Excelsior of Heracles. En ook als ze de play-offs wel halen, dan zie ik ze die nog niet winnen. De kans bestaat dat ze dit seizoen overal naast grijpen."

Lees meer over
Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties