Jones: ''Ik wil ook het spel zo snel mogelijk hervatten''

Jones: ''Ik wil ook het spel zo snel mogelijk hervatten''

Feyenoord is bezig aan een zeer moeizaam seizoen. Door de tegenvallende resultaten krijgt het team regelmatig kritiek te verwerken. Ook Brad Jones, die vorig seizoen nog een van de hoofdrolspelers was, maakt dit seizoen geen sterke indruk.

Supporters laten, onder andere op social media, hun onvrede blijken richting hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst. "Dat verbaast me wel, maar het gebeurt veel op social media", zegt Jones. "Dat is de meest negatieve plek van de wereld. Maar ik snap die kritiek niet. Hoe kun je iemand zo bekritiseren die, in zo'n korte tijd, met deze club zoveel prijzen heeft gewonnen?"

Ook de doelman zelf krijgt kritiek. Hij zou het spel te vaak vertragen. "Het is op zo'n moment altijd zoeken naar een opening in het spel", zegt hij tegenover RTV Rijnmond. "Als het team niet klaar staat, kan je de bal niet terugbrengen in het spel. Dan zou gevaar kunnen opleveren en dat het is niet waard."

"Ik wil het spel het liefst ook zo snel mogelijk weer hervatten", aldus de Australiër. "Die keuze moet ik altijd binnen een paar seconden maken. Als het dan niet kan, wacht ik liever om een betere afspeelmogelijkheid te vinden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties