Kuyt: ''Eigenlijk heb ik dat geleerd van het Legioen''

woensdag 10 januari 2018 07:04 102.680 keer bekeken 180 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft gisteren de Marketing Award Rotterdam van 2017 gewonnen. Dirk Kuyt, afgelopen seizoen aanvoerder en algemeen directeur Jan de Jong hebben de prijs in ontvangst mogen nemen. Volgens de jury staat Feyenoord symbool voor de kracht van Rotterdam: nooit opgeven. Kuyt kan zich in deze woorden vinden.

"Ik ben altijd gewaardeerd als voetballer en als mens omdat ik hard werkte, altijd doorging en weer opstond als ik neerviel,'' zegt Kuyt, geciteerd door het Algemeen Dagblad. ''Maar eigenlijk heb ik dat geleerd van het Legioen, van de supporters en eigenlijk van de Rotterdammers. Rotterdammers die nooit opgeven en achttien jaar bleven vechten en knokken voor die prijs."

Rotterdam stond tijdens het kampioenschap van Feyenoord op zijn kop. ''Als je dan ziet wat er loskomt in de stad, welke emoties mensen lieten zien. Iedereen was trots. Eigenlijk was het een prijs voor de stad. En ik ben er trots op dat ik als aanvoerder dat jaar op het veld heb mogen staan en heb terug mogen geven aan de stad wat die verdient.''

Gerelateerd nieuws
180 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 49 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65836 leden - Op dit moment zijn 918 mensen actief, waarvan 240 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved