Guardiola: ''Zal mijn elftal compleet veranderen''

zondag 19 november 2017 15:31 137.885 keer bekeken 375 reacties Pro Shots

Feyenoord neemt het dinsdagavond op tegen Manchester City. De Rotterdammers zijn al uitgespeeld in de Champions League en kunnen alleen door een wonder zich plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. De Engelse club, die al zeker is van overwintering in het toernooi, zal tegen Feyenoord niet in de allersterkste formatie aantreden.

“Ik zal mijn elftal compleet veranderen”, zegt trainer Pep Guardiola tegenover Daily Mail. “De hamstringblessure van John Stones laat zien dat de speelkalender zo belastend is dat we deze maand zullen moeten roteren. Per wedstrijd zullen we bekijken hoe we dat zullen doen. Gelukkig hebben we ons al geplaatst voor de volgende ronde in de Champions League.”

“De speelkalender is dusdanig dat je wel een grote selectie nodig hebt om dit wedstrijdritme vol te blijven houden. De reserves van het duel tegen Leicester zullen de volgende wedstrijd spelen, maar ook enkele spelers die wel speelden. Ik moet daar nog over nadenken, maar Danilo, Yaya Toure, (Ilkay) Gundogan en Bernardo Silva gaan zeker spelen."

“Dit betekent niet dat we de wedstrijd minder serieus nemen. We hebben ons al geplaatst, maar ik wil eerste in de poule worden. We zullen ons op dezelfde manier voorbereiden als tijd en ik eis van de spelers dat we dinsdag winnen.”

Gerelateerd nieuws
375 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 150 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65558 leden - Op dit moment zijn 56 mensen actief, waarvan 36 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved