Kraay Jr.: ''Ze stuurde: wat zijn die Feyenoord-supporters mooi''

zondag 19 november 2017 10:35 125.035 keer bekeken 201 reacties Pro Shots

Feyenoord stond zaterdagavond stil bij het overlijden van Hans Kraay Senior. De voormalig trainer en technisch directeur van de club overleed eind oktober op 81-jarige leeftijd. Hans Kraay Jr. was zelf niet aanwezig in de Kuip maar was erg onder de indruk van de minuut stilte voor zijn vader.

“Ik had er graag bij willen zijn”, zegt de FOX Sports-verslaggever in De Tafel van Kees. “Ik vond het echt heel mooi. Het is nu anderhalve week geleden. Ik praat over positieve dingen, niet meer over verdriet. Anders gaan mensen om je heen lopen.” Kraay Jr. was niet in het stadion omdat hij verslag moest doen van FC Twente - sc Heerenveen. 

“Ik hoorde woensdag dat ze dit dingen doen en het was wel indrukwekkend, die minuut”, vervolgt hij. “Die heb ik vannacht toen ik terugkwam uit Enschede nog wel gekeken. Maar gewoon die zestigduizend mensen… Mijn vrouw sms’te naar Enschede. Ze stuurde: Jezus, wat mooi. Wat zijn die Feyenoord-supporters mooi.”

Laatste headlines
201 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 68 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 62727 leden - Op dit moment zijn 58 mensen actief, waarvan 89 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2017 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting