Berghuis opnieuw verkozen tot 'Speler van de Maand'

Berghuis opnieuw verkozen tot 'Speler van de Maand'

Steven Berghuis is voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Legioen Speler van de Maand. Feyenoords topscorer kreeg voor zijn prestaties in de maand oktober de meeste stemmen van Het Legioen. Met 29% bleef Berghuis zijn ploeggenoten Sam Larsson (21%) en Nicolai Jørgensen (13%) voor.

De maand oktober begon goed voor Feyenoord en Berghuis. Mede dankzij twee goals van de aanvaller won Feyenoord met 0-4 van AZ. De resultaten in de rest van de maand vielen tegen, ondanks goals van Berghuis tegen Shakhtar Donetsk (1-2) en Roda JC Kerkrade (1-1).

Gemengde gevoelens
De buitenspeler nam de bijbehorende award vrijdagmiddag dan ook met gemengde gevoelens in ontvangst. ‘Het blijft altijd mooi om iets te winnen en waardering te krijgen van de supporters’, begon hij. ‘Maar ik ben een teamspeler en win deze prijs het liefst wanneer het met Feyenoord ook lekker gaat. De maand oktober begon leuk, maar daarna was het niet goed genoeg. We hebben te weinig punten gepakt. Daarom hebben we morgen tegen VVV-Venlo wat goed te maken, het is belangrijk om weer te gaan winnen.’

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties