Berghuis: ''Ik voel me goed en ben nog niet klaar hier''

Berghuis: ''Ik voel me goed en ben nog niet klaar hier''

Steven Berghuis is voortvarend begonnen aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord. Vorig jaar had de linkspoot een belangrijk aandeel in het kampioensschap van de Rotterdammers, maar Berghuis wil dit jaar nog belangrijker worden voor Feyenoord.

Rendement en succesvolle dribbels zijn misschien wel de belangrijkste eigenschappen die een goede buitenspeler kenmerken. Berghuis heeft daar veel in geïnvesteerd en dat werpt zijn vruchten af. "Ik wil weten waar mijn plafond ligt en daar doe ik alles voor. Ik voel me goed en ben hier helemaal op mijn plek op dit moment. Ik weet gewoon wat ik in me heb en ik ben nog niet klaar hier", laat de 25-jarige vleugelspeler weten tegenover NOS.

De flamboyante aanvaller werd voor 6,5 miljoen euro vastgelegd door Feyenoord en Berghuis maakt deze torenhoge verwachtingen die hiermee gepaard gaan voorlopig waar dit seizoen. Met zes doelpunten is Berghuis zelfs gedeeld topscorer, maar de linkspoot wil meer. "Ik weet niet of ik al één van de beste spelers van de Eredivisie ben, maar het is wel een doelstelling van me om dat te worden. Daar past toch een doelpuntentotaal van minimaal vijftien doelpunten bij. Een buitenspeler van Feyenoord moet dat aantal toch makkelijk kunnen halen. Het schiet al aardig op moet ik zeggen."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties