Van der Gijp: ''Amrabat gaat Vilhena echt inhalen''

Van der Gijp: ''Amrabat gaat Vilhena echt inhalen''

Tonny Vilhena moet zich zorgen gaan maken over zijn basisplaats. Dat is de mening van de analisten van Voetbal Inside. Volgens Rene van der Gijp zal Sofyan Amrabat, die momenteel reservespeler bij Feyenoord is, snel een basisplaats krijgen.

“Amrabat gaat Vilhena binnenkort overstijgen”, zegt Van der Gijp in het RTL7-programma. “Ik vind Vilhena niet slecht, maar ik heb geen hoge pet van hem op. Hij rent hard en speelt af en toe postbode, maar Amrabat gaat hem echt inhalen. Dan komt Vilhena op de bank.”

“Voorlopig heeft Vilhena nog wat krediet. Hij speelt al jaren in Feyenoord 1 en heeft pas zijn contract verlengd maar straks moet Giovanni van Bronckhorst kiezen. Dan kiest hij voor Amrabat. In rust, kracht en overzicht is hij zo sterk. Vilhena is het vaak kwijt. Amrabat is een fantastische speler.”

Ook Johan Derksen is het daarmee eens. “Met Karim El Ahmadi is Amrabat de beste middenvelder van de Nederlandse velden. Dat zijn twee fantastische spelers. Zo’n bondscoach van Marokko moet ook zijn vingers aflikken als hij dat ziet. Dan heeft hij ook nog Hakim Ziyech op het middenveld lopen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties