Van der Gijp: ''Amrabat gaat Vilhena echt inhalen''

maandag 18 september 2017 20:47 150.595 keer bekeken 328 reacties Pro Shots

Tonny Vilhena moet zich zorgen gaan maken over zijn basisplaats. Dat is de mening van de analisten van Voetbal Inside. Volgens Rene van der Gijp zal Sofyan Amrabat, die momenteel reservespeler bij Feyenoord is, snel een basisplaats krijgen.

“Amrabat gaat Vilhena binnenkort overstijgen”, zegt Van der Gijp in het RTL7-programma. “Ik vind Vilhena niet slecht, maar ik heb geen hoge pet van hem op. Hij rent hard en speelt af en toe postbode, maar Amrabat gaat hem echt inhalen. Dan komt Vilhena op de bank.”

“Voorlopig heeft Vilhena nog wat krediet. Hij speelt al jaren in Feyenoord 1 en heeft pas zijn contract verlengd maar straks moet Giovanni van Bronckhorst kiezen. Dan kiest hij voor Amrabat. In rust, kracht en overzicht is hij zo sterk. Vilhena is het vaak kwijt. Amrabat is een fantastische speler.”

Ook Johan Derksen is het daarmee eens. “Met Karim El Ahmadi is Amrabat de beste middenvelder van de Nederlandse velden. Dat zijn twee fantastische spelers. Zo’n bondscoach van Marokko moet ook zijn vingers aflikken als hij dat ziet. Dan heeft hij ook nog Hakim Ziyech op het middenveld lopen.”

Gerelateerd nieuws
328 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 93 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 153 mensen actief, waarvan 50 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved