Van der Heijden: ''Ik geloof niet dat het doorwerkt''

Van der Heijden: ''Ik geloof niet dat het doorwerkt''

Feyenoord heeft afgelopen woensdag een harde nederlaag moeten verwerken tegen Manchester City. De Rotterdammers gingen met 0-4 onderuit in De Kuip. Zondag wacht alweer de topper tegen PSV in Eindhoven. De spelers geven aan dat de ruime nederlaag in de Champions League geen gevolgen heeft voor de Eredivisie.

„Ik geloof niet dat het doorwerkt”, zegt Jan-Arie van der Heijden, die vindt dat het duel met City als iets op zich moet worden gezien, in gesprek met De Telegraaf. ''City behoort tot de besten ter wereld. We hebben vorig seizoen vaker tegenslagen gehad waar we sterker uitkwamen. Laat dat nu weer zo zijn.”

Sofyan Amrabat is het daar mee eens. ''Ik denk niet dat we hier last van krijgen. We zijn goed aan het seizoen begonnen en gaan gewoon met vertrouwen naar PSV. Een 4-0 nederlaag is nooit fijn, maar dit wordt nabesproken en snel vergeten.''

''Manchester City legt dingen bloot waar we in de eredivisie nooit tegen aanlopen,'' zegt verdediger Eric Botteghin. ''Daar leren we van.'' Feyenoord trapt zondag in Eindhoven om 16:45 uur af.

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties