Update | PSV mogelijk ook zonder Locadia tegen Feyenoord

Update | PSV mogelijk ook zonder Locadia tegen Feyenoord

PSV heeft de KNVB laten weten het schikkingsvoorstel (drie duels waarvan één voorwaardelijk) voor Hirving Lozano niet te accepteren. De aanvaller kreeg dit voorstel maandagmiddag, naar aanleiding van ‘ernstig gemeen spel’ tijdens sc Heerenveen - PSV. De zaak wordt donderdag behandeld door de tuchtcommissie in Zeist.

Indien de tuchtcommissie oordeelt dat Lozano gestraft wordt dan kan hij nog naar de commissie van beroep. In het geval van een veroordeling door de tuchtcommissie mist de PSV-speler wel de eerstvolgende wedstrijd vanwege het feit dat hij een directe rode kaart ontving tijdens de wedstrijd. Die eerstvolgende wedstrijd is de topper tegen Feyenoord.

Update, 20.40 uur | PSV mogelijk ook zonder Locadia tegen Feyenoord
De kans bestaat dat PSV het zondag zonder Hirving Lozano én Jurgen Locadia opneemt tegen Feyenoord. De Mexicaan kreeg maandagmiddag te horen dat de KNVB hem voor drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk wil schorsen. Ook is de voetbalbond een onderzoek gestart naar de 23-jarige Locadia. De aanvaller zou tegenstander Denzel Dumfries bespuugd hebben.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties