Berghuis: ''Heb de kampioensuitingen nog op mijn telefoon''

vrijdag 11 augustus 2017 14:48 128.895 keer bekeken 51 reacties Pro Shots

Steven Berghuis kijkt uit naar de seizoensstart van Feyenoord. De aanvaller, die vorige week definitief overkwam van het Engelse Watford, neemt het zondag met zijn teamgenoten op tegen FC Twente. Volgens de aanvaller moet Feyenoord van zijn eigen kracht uitgaan in het duel.

De 25-jarige Berghuis hoopt dat Feyenoord de eerste twintig minuten tegen Vitesse ook tegen de Tukkers kan laten zien. “Dat is trainbaar”, zegt hij. “Ook met het laten zien van beelden, dan krijg je er een goed beeld van. Daar is deze week wel op gehamerd. De oorzaak is ook gevonden, de verdediging en aanval stonden te ver uit elkaar waardoor het veld te groot werd.”

Afgelopen seizoen vormde Berghuis de zogenoemde ‘tandem’ met Rick Karsdorp. Nu heeft hij Kevin Diks achter zich. “Ik weet ondertussen wat de trainer graag wil zien op de flanken”, zegt de negenvoudig international van het Nederlands elftal. “Dat bespreek ik met Kevin. Daar proberen we nog aan te werken, het moet zeker nog beter.”

Feyenoord verwijderde deze week de kampioensuitingen op het stadion, waardoor de focus volledig op de toekomst ligt. “Dat is wel normaal, denk ik”, zegt Berghuis tegenover RTV Rijnmond. “Het is een nieuw seizoen. Ik heb hem nog wel op mijn telefoon, dus kan daar nog naar kijken.”

Gerelateerd nieuws
51 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 17 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 64643 leden - Op dit moment zijn 1913 mensen actief, waarvan 409 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting