Den Ouden: ''Het ziet er niet heel hoopvol uit voor Feyenoord''

Den Ouden: ''Het ziet er niet heel hoopvol uit voor Feyenoord''

De strijd om de Johan Cruijff Schaal staat voor de deur en volgens de tafelgasten van FC Rijnmond is het een uitgemaakte zaak wie de schaal morgen zal ontvangen. “Zeker als landskampioen in de eigen Kuip moet Feyenoord deze wedstrijd kunnen winnen. De Supercup is amper gewonnen (2 keer, red.), maar deze wedstrijd lijkt me duidelijk. Ik mag tenminste hopen van wel”, geeft Dennis van Eersel aan.

Verschillende voetbalanalisten zijn van mening dat Feyenoord aan kwaliteit heeft ingeboet deze transferperiode. Oud-voetballer Geert den Ouden denkt daar hetzelfde over: “Feyenoord is er niet op vooruit gegaan. Natuurlijk is het lastig om voorspellingen te doen als de transfermarkt nog een maand door gaat, maar het ziet er niet heel hoopvol uit."

Feyenoord blijft afwachten of Robin van Persie alsnog zijn rentree kan maken in De Kuip. Volgens Feyenoord-watchers Dennis van Eersel en Martijn Krabbendam heeft Martin van Geel zijn interesse in Van Persie niet laten varen. Volgens Krabbendam zal er in ieder geval een alternatief worden gehaald voor de aanvallende linie mocht Van Persie onverhoopt niet lukken. Er zal dan voornamelijk gekeken worden naar de positie van linksbuiten. Nu speelt Jean-Paul Boëtius zijn wedstrijden op die plek, maar Feyenoord wil al zijn posities dubbel bezet hebben.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties