Nieuwe thuistenue vanaf zaterdag verkrijgbaar

Nieuwe thuistenue vanaf zaterdag verkrijgbaar

Het vandaag (vrijdag) gepresenteerde nieuwe thuistenue van Feyenoord voor het seizoen 2017-2018 is vanaf zaterdag 1 juli aanstaande (morgen) verkrijgbaar. Supporters kunnen het shirt, broekje en de kousen die dag vanaf 8:00 uur ’s ochtends halen in de Feyenoord Fanshops of bestellen via de officiële webshop van de club.

Alle vier de vestigingen van de Feyenoord Fanshop zijn zaterdag vanaf 8:00 uur geopend. Twee clubwinkels bevinden zich naast De Kuip, de anderen zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam aan het Binnenwegplein en op het Centraal Station. Alle informatie over de bereikbaarheid en openingstijden van de Fanshops vind je hier. Supporters die het thuistenue zaterdag direct online bestellen, krijgen hun bestelling op dinsdag 4 juli in huis.

Trainingscollectie
Ook de nieuwe Feyenoord-trainingslijn 2017-2018 van de spelers is vanaf zaterdag 1 juli te koop in de Feyenoord Fanshops en via de officiële webshop. De trainingscollectie van de staf is verkrijgbaar vanaf de Open Dag (zondag 16 juli).

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties