Elia over vechtpartij: ''Heb er helemaal niks mee te maken''

Elia over vechtpartij: ''Heb er helemaal niks mee te maken''

Eljero Elia was dinsdagavond aanwezig bij een award-show van radiozender FunX. Op het evenement ontstond een vechtpartij en al snel werd de naam van Elia op social media genoemd in combinatie met het opstootje. Woensdag wist ook De Telegraaf te melden dat de aanvaller van Feyenoord betrokken was bij de uit de hand gelopen ruzie tussen rappers Mula B en Frenna.

De berichtgeving is bij Elia in het verkeerde keelgat geschoten en hij zegt er niets mee te maken hebben. “Toen ik zag dat er een ruzie ontstond, ben ik meteen weggegaan”, zegt hij in hetzelfde medium. “Mula B en ik zijn vrienden, ik heb er helemaal niks mee te maken. Ik ben op het moment met andere dingen bezig.”

Ook op social media uitte de aanvaller zijn onvrede over het dagblad. “Je kunt niet elke strijd in de media winnen ook al weet je dat de feiten worden verdraaid”, schrijft Elia, die deze zomer waarschijnlijk vertrekt bij Feyenoord, op Twitter. “Geef er verder maar geen aandacht aan.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties