De Wolf tipt 'Gio': ''Ik zou een trainingskamp prettig vinden''

De Wolf tipt 'Gio': ''Ik zou een trainingskamp prettig vinden''

Feyenoord hoopte zondag tegen Excelsior kampioen te worden, maar het liep anders. De Rotterdammers gingen pijnlijk onderuit tegen de stadsgenoot (3-0), waardoor het geplande kampioensfeest voorlopig afgeblazen moest worden. Komende zondag moet er tegen Heracles Almelo gewonnen worden om de titel alsnog in de wacht te slepen.

“Ik als speler, maar ook als trainer, zou het prettig vinden om op trainingskamp te gaan”, zegt oud-Feyenoorder John de Wolf tegenover de NOS.”Dan heb je alle spelers bij elkaar en heb je allemaal dezelfde voorbereiding. Mocht de staf met de spelers besluiten om vanavond met z’n allen bij Giovanni van Bronckhorst in de tuin te gaan barbecuen en zij denken dat dat het beste is voor het team, moeten ze dat doen.”

“Het teambelang is het allerbelangrijkste. De groep heeft nu de gedachte ‘dan moet het zondag maar gebeuren’. En druk… Als je bij Feyenoord speelt heb je altijd met druk te maken. Het hele jaar zijn ze daar goed mee omgegaan. In een seizoen zijn er altijd een paar wedstrijden die je verliest”, vervolgt hij.

“Feyenoord heeft dit seizoen zestien wedstrijden in de Kuip gespeeld en er veertien gewonnen. Natuurlijk is dat geen vrijbrief dat het zondag gaat lukken. Maar, met alle respect, tegen Heracles Almelo in een bomvolle Kuip… Er is niets mooier om daar om 16.15 uur gehuldigd te worden als kampioen van Nederland.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties