Kalou over terugkeer: ''Dan ga ik er over nadenken''

Kalou over terugkeer: ''Dan ga ik er over nadenken''

Het naderende kampioenschap van Feyenoord zal op veel plekken gevierd worden. In Rotterdam, maar ook op veel andere plekken in Nederland. Ook in Duitsland zal gejuicht worden wanneer de Rotterdammers de kampioensschaal officieel in handen hebben, zoals in huize Kalou.

“Het is hartstikke mooi dat Feyenoord kampioen gaat worden”, zegt oud-Feyenoorder Salomon Kalou tegenover ELF Voetbal. “Ze verdienen het ook. De laatste keer was in 1999. Dat is veel te lang geleden. Feyenoord is een geweldige club. Ook erg powerful. Ze spelen dit seizoen erg goed. Ik ben blij dat het nu zover is.“

“Ik probeer alle wedstrijden van Feyenoord nog te kijken. Laatst tegen Ajax, maar ook eerder tegen PSV, heb ik gelukkig geen minuut hoeven missen. Ik ben misschien wel de grootste fan van Feyenoord. De laatste keer dat ik een wedstrijd zag, is alweer een tijdje geleden. Toen speelde mijn vriend Sekou Cissé nog bij Feyenoord. Ik weet niet meer welke wedstrijd het was, maar ze wonnen wel. Ik voel me altijd happy als ik weer terug ben in De Kuip."

Twee seizoenen geleden keerde Dirk Kuyt terug in de Kuip. Met de Katwijker vormde Kalou een succesvol duo. Kalou over een mogelijke terugkeer bij Feyenoord: “Als ze in de Champions League uitkomen, ga ik daar over nadenken, haha. Ik heb het bij Feyenoord altijd erg naar mijn zin gehad. Een prachtige periode. Ze hebben me de kans gegeven om de speler te worden die ik nu ben. Ik ben en blijf de club altijd dankbaar."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties