Kongolo: ''Geeft goed gevoel dat anderen ook bijtekenden''

Kongolo: ''Geeft goed gevoel dat anderen ook bijtekenden''

Terence Kongolo zette woensdag zijn handtekening onder een nieuwe contract bij Feyenoord. Door de contractverlenging ligt hij nu tot medio 2019 vast. Naast Kongolo tekenden eerder al Kenneth Vermeer, Rick Karsdorp, Karim El Ahmadi en Bilal Basacikoglu een nieuw contract in de Kuip.

“Mijn contractondertekening heeft daar niet veel mee te maken”, zegt Kongolo tegenover FeyenoordTV. “Het geeft natuurlijk wel een goed gevoel dat die jongens ook verlengen. Ook voor Feyenoord is het goed. Voor mezelf dacht ik: Feyenoord is een topclub, waarom zou ik niet verlengen? Wie weet wacht er een mooie toekomst op mij.”

“Op dit moment is het kampioenschap nog het grootste doel, maar misschien blijft het niet bij één kampioenschap. Dat wil je natuurlijk vaker doen, kampioen worden. Op dit moment heb ik mijn contract verlengd en wie weet komt er nog meer moois aan bij Feyenoord”, besluit de drievoudig international van het Nederlands elftal.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Rick Karsdorp Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties