Rutten: ''Feyenoord verdient het om kampioen te worden''

zaterdag 22 april 2017 14:09 78.710 keer bekeken 108 reacties Pro Shots

Fred Rutten is onder de indruk van Feyenoord. De oefenmeester stond in het seizoen 2014-2015 voor de Rotterdamse groep, maar zijn tijd in de Kuip werd geen doorslaand succes. Zijn opvolger, Giovanni van Bronckhorst, won met Feyenoord vorig jaar de KNVB Beker en maakt nu een goede kans om kampioen te worden. 

“Als een team het verdient kampioen te worden is het Feyenoord wel”, zegt Rutten tegenover ELF Voetbal. “Ze staan al vanaf de eerste speelronde bovenaan. Ik zie geen kampioensstress bij de selectie. Dat is meer iets voor de buitenwereld. Feyenoord heeft het altijd lastig in Arnhem, maar kan veel compenseren met wilskracht. Bovendien scheelt het een slok op een borrel dat Ricky van Wolfswinkel er niet bij is, want Vitesse is sterk afhankelijk van zijn productie."

“Ik heb nog sporadisch contact met Karim El Ahmadi uit de Feyenoord-selectie, gewoon over algemene dingen. Karim kan alles, hij is heel multifunctioneel. Hij knapt vuil werk op, maar is ook de verbinding tussen verdediging en aanval. Zijn rol wordt niet meer onderbelicht. Dit jaar krijgt hij voor het eerst pas echt waardering, maar wel meer spelers krijgen pas op latere leeftijd de waardering die ze verdienen.”

Gerelateerd nieuws
108 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 47 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72544 leden - Op dit moment zijn 47 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved