Bosvelt: ''Ik denk niet dat Feyenoord in ArenA verliest''

Bosvelt: ''Ik denk niet dat Feyenoord in ArenA verliest''

Paul Bosvelt denkt dat de afstand op de ranglijst tussen Feyenoord en Aax na de Klassieker van zondagmiddag nog altijd ruim in het voordeel van de Rotterdamse koploper uitvalt. ''Ik denk niet dat Feyenoord verliest in de ArenA'', zegt hij de in De Telegraaf.

''Wanneer heb je voor het laatst gezien dat Feyenoord ruim tien doelpunten meer maakte dan Ajax? Ze hebben de power en houden dit nu al viervijfde deel van de competitie vol. Het lijkt me heel sterk dat ze nu ineens in elkaar zakken'', aldus de oud-aanvoerder van de Stadionclub.

Bosvelt vindt dat supporters vertrouwen mogen uitstralen. ''Er is altijd die slag om de arm en natuurlijk komt er nog druk bij kijken, waar net als bij een penalty niet op te trainen valt. Maar het wordt ook wel eens tijd dat Feyenoord de titel grijpt. Ik moet het nog steeds over die van 18 jaar geleden hebben. Volgende week is er weer een filmpremière over.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties