'Van Persie aast op terugkeer in De Kuip'

maandag 20 maart 2017 11:24 96.300 keer bekeken 353 reacties Pro Shots

Terwijl Feyenoord vol in de strijd is om de landstitel binnen te halen, wordt er door de technische staf alvast vooruit gekeken naar de selectievorming van volgend seizoen. Volgens verschillende Turkse media zou oud-Feyenoorder Robin van Persie wel oren hebben naar een terugkeer in De Kuip.

Elk jaar is het een gerucht die de gemoederen bezig houdt. Wereldster Van Persie die terug zou keren naar Feyenoord. Het zou een flinke kwaliteitimpuls zijn voor de selectie, zeker met het oog op de Champions League. De geboren Rotterdammer is niet meer de speler van weleer, maar kan – zeker voor de Eredivisie – van grote waarde zijn. Aanvoerder Dirk Kuyt heeft dezelfde weg ( Van Fenerbahçe naar Feyenoord ) bewandeld anderhalf jaar geleden. Ondanks zijn leeftijd heeft de Katwijker wel bewezen van waarde te zijn voor de huidige koploper van de Eredivisie. Volgens de Turkse krant Fanatik zou Kuyt, Van Persie hebben geprobeerd over te halen. De spits van Fenerbahçe is op zoek naar eerherstel en zou een terugkeer in De Kuip met beide handen willen aangrijpen, zeker als Feyenoord de groepsfase van de Champions League in gaat.

De eventuele transfer is overigens nog lang niet in kannen en kruiken. Van Persie heeft nog een doorlopend contract (tot 2018, red) en strijkt een salaris op dat voor Feyenoord niet te betalen is. Maar hetzelfde scenario speelde zich af bij Dirk Kuyt en de aanvoerder besloot toen water bij de wijn te doen om alsnog zijn droom waar te maken: kampioen worden met Feyenoord. Voor de 33-jarige aanvaller is het wellicht een logische stap, zeker met het oog op het Nederlands elftal, maar ook om weer terug te keren naar de plek waar Van Persie naamsbekendheid schreef in de voetbalwereld. 

Laatste headlines
353 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 184 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 64407 leden - Op dit moment zijn 62 mensen actief, waarvan 65 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting