De Goeij: ''Jens Toornstra staat er altijd''

De Goeij: ''Jens Toornstra staat er altijd''

Oud-Feyenoorder Ed de Goeij heeft tegen FC Groningen genoten van het spel van Jens Toornstra. De middenvelder werd één week eerder nog gepasseerd, maar zaterdagavond was het de beurt aan aanvoerder Dirk Kuyt om op de bank plaats te nemen.

''Hij staat er altijd. Dat heeft met kwaliteit te maken. Jens is een allround voetballer, die zowel op de rechterflank als achter de spits uit de voeten kan. Tegen Groningen was hij niet alleen belangrijk vanwege zijn doelpunten, maar ook door zijn werklust'', stelt De Goeij in De Telegraaf.

Kuyt zei na afloop verbaasd en teleurgesteld te zijn. ''Het is logisch dat Kuyt daar teleurgesteld over was. Maar datzelfde gevoel zullen ook spelers als Bilal Basacikoglu en Renato Tapia hebben. Concurrentie houdt iedereen scherp.''

De Goeij kijkt met vertrouwen naar de komende weken. ''Het klopt dat er een cruciale fase aankomt voor Feyenoord met wedstrijden tegen onder meer Ajax, PSV en AZ. Maar dat geldt ook voor de concurrentie. En in tegenstelling tot andere jaren is Feyenoord ditmaal niet de jagende partij.''

Lees meer over
Jens Toornstra Dirk Kuyt Renato Tapia Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties