Drenthe: ''Dan sta ik zeker op de Coolsingel te springen''

Drenthe: ''Dan sta ik zeker op de Coolsingel te springen''

Royston Drenthe maakte gisteren bekend te stoppen met zijn voetbalcarrière. De oud-Feyenoorder gaat nu door het leven als rapper 'Roya2Faces'. Hij had over belangstelling niet te klagen. Verschillende clubs wilde dolgraag de 29-jarige Drenthe toevoegen aan hun selectie.

"Denk maar niet dat er geen clubs of zaakwaarnemers waren voor mij, want ik krijg nog steeds 1000 appjes", vertelt hij aan Voetbal International. "Dan zeg ik: luister broer, het hoeft niet. Ik waardeer het dat er aan mij wordt gedacht, maar ik heb mijn keuze gemaakt."

Bij een eventueel kampioensfeest hoopt Drenthe wel te worden gevraagd om op te treden. "Stel je voor dat Feyenoord kampioen wordt en ik word daarvoor gevraagd. Dan zeg ik geen nee. Ik denk dat onze titelkansen heel groot zijn. Ik denk dat het dit jaar gaat gebeuren. Dan heb ik een aantal biertjes op en sta ik zeker op de Coolsingel te springen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties