Toornstra: ''We zijn er nog lang niet''

Toornstra: ''We zijn er nog lang niet''

Koploper Feyenoord heeft ook de eerste wedstrijd van 2017 gewonnen. Een lastige uitwedstrijd in Kerkrade werd met 0-2 gewonnen. Of het dit soort wedstrijden zijn die je het kampioenschap opleveren? "Dat weet je pas over 16 wedstrijden", aldus Jens Toornstra.

De selectie zag er niet tegenop om uit tegen Roda te spelen, vertelt Toornstra in gesprek met Voetbal International. "We gingen hier met veel vertrouwen naartoe. De eerste helft was niet top, maar in de tweede helft hebben we goed naar voren gespeeld. We hebben hier verdiend gewonnen."

Feyenoord moet deze maand Karim El Ahmadi missen omdat hij namens Marokko deelneemt aan de Afrika Cup. Het was vandaag aan Toornstra om zijn rol in te vullen. "Het is anders; je moet behoudender spelen. Ik heb m'n best gedaan het zo goed mogelijk in te vullen en voor m'n gevoel ging het wel redelijk."

Na 18 wedstrijden is Feyenoord nog altijd koploper van de Eredivisie, wat de vraag oproept of Feyenoord aan het eind van het seizoen ook daadwerkelijk met de schaal op de Coolsingel staat. "Jullie houden van die Coolsingel", lacht Toornstra. "Maar we zijn er nog lang niet."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties