Kuyt: ''Dan heb ik ook geen pasklaar antwoord''

Kuyt: ''Dan heb ik ook geen pasklaar antwoord''

Feyenoord toonde in het jaar 2016 twee gezichten. Januari en februari waren verschrikkelijk voor elke Feyenoorder, maar daarna ging het lopen bij de winterkampioen. ''Als je mij nu op de man af vraagt waarom het opeens zo goed is gegaan, heb ik ook geen pasklaar antwoord'', stelt aanvoerder Dirk Kuyt.

Rick Karsdorp gooit het op ervaring. ''We zijn allemaal een jaar ouder. Die periode vorig seizoen heeft ons toch gewoon sterker gemaakt. Als je het mij nu vraagt, kan ik niet meer begrijpen waardoor we zo lang niet meer konden winnen. Want Feyenoord is echt sterk'', zegt hij in het Algemeen Dagblad.

Ook trainer Giovanni van Bronckhorst ziet duidelijke ontwikkelingen, óók bij zichzelf. ''We hebben er duidelijk van geleerd. Als we het zo blijven doen dit seizoen, ziet het er gewoon heel goed uit voor Feyenoord. Of ik een betere trainer ben geworden in 2016? Ik heb me zeker ontwikkeld, doe dingen ook anders dan voorheen. En ik heb veel meer ervaring. Dus: ja.''

Lees meer over
Dirk Kuyt Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties